fbpx
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze training gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit in relatie tot de directe omgeving en is daarmee breed toepasbaar. Een ontdekkingstocht door je persoonlijke gewoonten en de gevolgen hiervan op zowel jezelf als anderen.

De oorspronkelijke titel de 7 eigenschappen van effectief leiderschap lijkt vooral over leiderschap te gaan. Dit gedachtegoed gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit in relatie tot de directe omgeving en is daarmee breed toepasbaar. Een ontdekkingstocht door je persoonlijke gewoonten en de gevolgen hiervan op zowel jezelf als anderen. Voor iedereen die op een effectieve manier het beste uit zichzelf wil halen.

Voor wie is deze training?

De training is bedoeld niet alleen voor leidinggevenden, maar voor iedereen die zijn/haar eigen persoonlijke effectiviteit in samenwerking met en in relatie tot anderen, duurzaam wil vergroten.

Wat gaat u leren in deze training?

In deze training leert u de gewoonten toe te passen in uiteenlopende situaties. U kunt schakelen hierin om zodoende goed af te kunnen stemmen op dat wat nodig is.

Wat kunt u nadat deze training is afgerond?

U rekent af met belemmerende vooroordelen en reactief gedrag, u weet waar u adequaat invloed op uit kunt oefenen.
U heef geleerd doelbewust te handelen vanuit eigen gekozen doelen en prioriteiten te stellen.
U hebt geleerd de 7 gewoonten toe te passen om te komen tot een optimale samenwerking met duurzame oplossingen vanuit wederzijds begrip.