fbpx
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Effectief VitaalAls jij stappen kunt ondernemen om je energie te verhogen, concentratie en geheugen te verbeteren zou je dat doen?

Intro 

Wij willen allemaal vitaal zijn, genoeg energie hebben, mentaal helderheid ervaren, op je ideale gewicht zijn, je goed in je vel voelen enz.  De “best practices” van de afgelopen 10 jaar uit mijn praktijk en opleidingen hebben geleid tot deze inzichten en die wil ik graag delen.

Voor wie is deze training?
Hoewel ieder mens uniek is deze training voor iedereen van toepassing. Hierdoor is een gezond lichaam toch een individuele aangelegenheid. Het is niet voldoende om standaard oplossingen toe te passen bij personen met gelijke klachten. Je dient elke persoon vanuit een totale ofwel holistische zienswijze te bekijken, zodat je de oorsprong van de klacht kunt bepalen. Om dat te doen heb je uitgebreide kennis nodig van de werking van het lichaam.

Wat gaat u leren in deze training?
In deze microtraining leg ik de impact en gevolgen van onze gezondheidskeuzes uit. Door deze kennis wordt  je bewuster van de mogelijkheden die ervoor zorgt dat jij meer energie hebt, mentaal helderheid ervaart, meer motivatie en inspiratie krijgt om effectief vitaal te worden.

Wat kunt u nadat deze training is afgerond?
Je bent in staat je gezondheid te beïnvloeden door de onderbouwde keuzes die je kunt maken na het volgen van deze training. Dit kan omdat jij je door bewust bent van de invloeden van alle factoren op jouw lichaam en geest en het effect daarvan op je op korte en lange termijn. Als je weet wat er kan gebeuren en welke “tegenhangers” je in kan zetten, ben je in staat om klachten te vermijden. Het effect van jouw eigen acties is dat je, mentaal scherper bent, efficiënter kan werken en effectiever bent.  Je ervaart meer motivatie en zelfvertrouwen dat een verbeterende levenskwaliteit en gezondheid biedt.

Wie is jouw trainer?
Dat is Chantel Jones, oprichter van Cellulair in Balans. Zij is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Haar interesse in Orthomoleculaire geneeskunde is gestart met het willen weten hoe het komt dat mensen niet meer vitaal zijn en daardoor ziek worden Er ging een wereld voor haar open toen zij meer te weten kwam hierover toen zij dit ging studeren Zij is in 2008 begonnen met haar eerste introductie en in 2011 heft ze haar opleiding Orthomoleculair voltooid.