fbpx
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens deze training ontwikkel je de kennis en vaardigheden om een interne audit in je organisatie onder de lead auditor voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren en om intern auditorschap te zien als een onderdeel van het gehele kwaliteitsmanagentsysteem.

Maak van audits een feestje van herkenning en erkenning!

Voor wie is deze training?

Alle professionals in de zorg die intern auditor zijn of willen worden in hun organisatie.

Wat ga je leren in deze training?

Je leert om het intern auditorschap te verbinden aan de kernelementen van het kwaliteitsmanagementsysteem door het opdoen van kennis over de basiselementen voor kwaliteit- en veiligheidsmanagement in de zorg.

Je bent in staat om een gedegen voorbereiding en uitvoering van de interne waarderende audit in deze rol te realiseren.

Je kan de bevindingen vanuit de interne auditgesprekken beargumenteert en appellerend rapporteren.

Wat kun je nadat deze training is afgerond?

Je bent dan intern auditor en kan onder de lead auditor van je organisatie audits uitvoeren op een waarderende wijze om te leren in de organisatie.

Wie is jouw trainer?

Chantalle Laheij, eigenaar van Allargando Zorg, Training & Advies.

Chantalle gelooft in groei & kwaliteit. Groei vereist moed. De moed om de kracht van je denken in te zetten. Zij gelooft dat de meeste mensen de behoefte hebben om te groeien en zichzelf te ontwikkelen.

Na haar opleiding als Z-verpleegkundige een Master bedrijfskunde in de zorg- en dienstverlening (HAN Nijmegen) gehaald. Daarnaast heeft zij een Postacademische Beroepsopleiding Ethiek in de Zorgsector (Radboudumc Nijmegen) en Post HBO Psychologie.

Chantalle is geregistreerd docent bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Naast haar theoretische scholing heeft zij een brede ervaring in het “zorg en welzijn domein”, als verpleegkundige en begeleider op de werkvloer, als trainer/coach en als beleidsmedewerker/adviseur.