fbpx
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zodat dit een eye-catcher is en een boost voor jouw loopbaan en potentiële werkgevers.


Intro
In deze training gaan we in op de huidige maatschappij en markt waar een heel andere manier van werven en solliciteren geldt dan we gewend waren. Vacatures worden tegenwoordig ook steeds vaker ingevuld via je netwerk en via netwerken. En nieuwe banen komen ook steeds sneller in beeld via je netwerk en door te netwerken. Daarnaast willen werkgevers hun vacatures liefst zo snel en goedkoop mogelijk invullen. En daarom is LinkedIn het belangrijkste online platform om hierop in te spelen, ook voor jou!

Wij willen zo graag meer inzicht geven en kennis borgen om bij te dragen aan jouw succes met het optimaal en krachtig inrichten en inzetten van LinkedIn voor je (loop)baan. Daarom is deze training gemaakt om jou als werkzoekende meer kansen te geven op het in beeld komen voor werk en solliciteren op vacatures.

Deze training is een combinatie tussen online training en een online coaching via Zoom. Na afronding van de online training wordt er samen met jou door de trainer een online coaching sessie van 1 uur ingepland. In deze sessie nemen we de resultaten uit de online training door en kun je de trainer vragen stellen over de online training.

Voor wie is deze training?
In principe kan iedereen deze online training volgen maar de training is vooral bestemd voor werkzoekenden en werknemers (ook boventalligen) die hun baan verliezen of die van baan willen of moeten veranderen. Of die hun loopbaan op LinkedIn sterker en aantrekkelijker vorm willen geven.

Wat gaat u leren in deze training?

Deze profieltraining speelt in om jouw profiel in beeld te brengen bij werkgevers en arbeidsbemiddelaars.

  • LinkedIn inzetten in relatie tot je loopbaan, solliciteren en zoeken van een nieuwe baan.
  • Jouw LinkedIn-strategie en aanpak op LinkedIn met jouw profiel verder aanscherpen,
  • Je profiel verder finetunen en slim en sterk connecten en verbinden met je doelgroep,
  • Jouw bedrijfspagina verder optimaliseren en inzetten voor je bedrijf naar doelgroep,
  • Omgaan met content op LinkedIn,
  • Zoeken en vinden van interessante bedrijven,
  • Inzicht en inzet van relevante groepen,
  • Gebruik van zoekfilters met een case met opdrachten
  • Inzet van belangrijke onderdelen en functies van LinkedIn

Deze training gaat overigens uit van een gratis LinkedIn account. Deze online training werkt met een voorbeelden case waarbij je deze opdrachten kunt omzetten naar jouw eigen functies, baan en doelgroep!

Tip: voor veel werknemers/medewerkers kan dit misschien interessant zijn om vanuit een loopbaan- of ontwikkelbudget af te nemen. Mijn ervaring is dat dit mogelijkheden biedt!

Wat kunt u nadat deze training is afgerond?
Je weet nu hoe je LinkedIn in brede zin sterker en slimmer kunt inzetten voor jouw baan en loopbaan. Met het bepalen van een strategie en heldere doelstellingen ga je jezelf krachtig en slim in beeld brengen bij je potentiële werkgevers, recruiters, HRM, uitzendbureaus en andere arbeidsbemiddelaars. Je versterkt je netwerk en legt verbinding met de belangrijke personen binnen andere organisaties en bedrijven.

Je zet jouw profiel(en) en je berichten/artikelen slim en sterk in op LinkedIn. Je weet hoe je slim en effectief gebruik kunt maken van de zoekbalk en zoekfilters. Je weet precies hoe je doelgericht gaat zoeken naar een baan en waar de vacatures te vinden zijn. Je komt als sterke kandidaat op het netvlies en in het netwerk van je potentiële werkgever, de beslissers en toekomstige collega’s.