fbpx
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Start al vroeg met LinkedIn om je loopbaan sterk vorm te geven.

Intro
Bouw nu al aan je netwerk om straks na je studie in beeld te komen voor die nieuwe baan. Veel bedrijven en organisaties zitten op LinkedIn en zijn op zoek naar jonge kandidaten. Vaak staan ze te springen. Ook je toekomstige werkgever. Daar wil en moet jij toch bij horen, niet?

Jij bent student of scholier. En staat nog aan de start van je loopbaan. Mogelijk heb je al wat werkervaring opgebouwd. Daarom is het nu al slim en sterk om met LinkedIn te starten.

Krijg meer inzicht in de kansen met LinkedIn. Bouw aan een krachtig en aantrekkelijk profiel. En ga dan aan de slag met netwerken en profileren. Laat zien wat jij in je mars hebt. Jij bent de kandidaat voor die mooie vacature of voor jouw toekomstige werkgever.

Deze training is een combinatie tussen online training en een online coaching via Zoom. Na afronding van de online training wordt er samen met jou door de trainer een online coaching sessie van 1 uur ingepland. In deze sessie nemen we de resultaten uit de online training door en kun je de trainer vragen stellen over de online training.

Voor wie is deze training?
In principe kan iedereen deze online training volgen maar de training is vooral bestemd voor studenten en scholieren. En ook voor docenten en studie- en loopbaanbegeleiders op onderwijsinstellingen en scholen.

Wat gaat u leren in deze training?
Deze algemene online training geeft je meer inzicht en kennis van LinkedIn als zakelijke netwerktool en hoe je als student of scholier je netwerk vorm gaat geven.

Wat is zakelijk netwerken en hoe kun je jezelf sterk profileren,

Wat is LinkedIn, hoe werkt het en voor wie is dit interessant,

Hoe ziet LinkedIn eruit, wat zijn de onderdelen,

Hoe zet je het in om in beeld te komen bij interessante bedrijven en organisaties,

Hoe kun je het als CV inzetten en solliciteren,

Zoeken en vinden van toekomstige collega’s,

Welke onderdelen zijn interessant of bieden kansen.

Wat kunt u nadat deze training is afgerond?
Je hebt meer inzicht en kennis gekregen van het algemene gebruik van LinkedIn en hoe dit slim en sterk in te zetten. Deze online training is om jongeren LinkedIn als zakelijk platform beter te leren kennen en inzicht te krijgen in de kansen met zakelijk netwerken.

Je weet hoe je doelgericht kunt netwerken en jezelf sterker profileren. Je kent nu de belangrijkste onderdelen en functies van LinkedIn en hoe deze in te zetten. Je weet welke functies, bedrijfstakken kansen bieden. Je gaat op zoek naar potentiële werkgevers en toekomstige collega’s.

Je kunt deze training gebruiken als voorbereiding en opstap voor het krachtig inzetten en inrichten van jouw profiel en aanpak op en met LinkedIn.