fbpx
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak je Comeback met Hans van Breukelen en Menno Diederiksiom Na het grote succes van het boek is hier dan nu de ‘’Maak je comeback training’’. Maak je comeback training geeft je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen.

Intro
Tijdens deze inspiratietraining ontdek je in de kracht van jouw comeback. Door de juiste vragen te stellen nemen Hans van Breukelen en Benno Diederiks je langs de acht stappen van het comeback-model. In gesprek met de andere deelnemers ontdek je je eigen valkuilen en uitdagingen. Een mooie eerste stap in het maken van je comeback! 

Voor wie is deze training?
Voel je je uitgerangeerd? Ben je ontslagen of ga je scheiden? Is er een dierbaar persoon overleden of is je bedrijf failliet gegaan? Lijd je onder de gevolgen van een ongeluk? Is het heilige vuur verdwenen en vind je geen voldoening meer in je werk? Grijp nu je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden.

Wat gaat u leren in deze training?

  • Je maakt kennis met de 8 stappen van het ‘maak je comeback-model’ waarin onderstaande vragen worden beantwoord.
  • Hoe win ik mijn herstelkracht, veerkracht en creatiekracht terug?
  • Hoe vind ik mezelf opnieuw uit, wat neem ik mee, wat wil ik anders doen en wat laat ik achter me?
  • Hoe win ik mijn nieuwsgierigheid, passie en creatiekracht terug?
  • Waar ligt mijn kracht en waar geloof ik in?
  • Wat ligt voor me en wat maakt me blij?
  • Hoe word ik van bankzitter mijn eigen spelbepaler?
  • Hoe word ik regisseur van mijn eigen Masterplan?

Tijdens deze inspiratiesessie zal je ervaren met gelijken waar de kracht van jouw comeback ligt en je gaat naar huis met een concreet doel om zelf je comeback te realiseren.

Wat kunt u nadat deze training is afgerond?

Na afloop van deze training ben jij de spelbepaler van je eigen scenario Je ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan met het werken aan je passie.