fbpx
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Work Life BalanceMeer evenwicht tussen werk en privé, een succesvolle carrière opbouwen, Lukt jou het ook om dit alles mooi in balans te houden?

Intro
Wanneer je naar jouw werk toe gaat is het misschien makkelijker om je werk en prive afzonderlijk te behandelen. Je plant als vanzelfsprekend apart tijd in voor jouw werk, jouw gezin en jouw hobby en sociale contacten. Hoe anders is dat in coronatijd? Is het echt anders?

Voor wie is deze training?
Hoewel ieder mens uniek is, is deze training voor iedereen van toepassing. Met behulp van de in deze training aan te reiken informatie ben je in staat om je eigen situatie beter te beoordelen. Wat is voor jou wel van toepassing en wat niet. Iedere deelnemer zal iets kunnen gebruiken van de hier aangereikte handvatten

Wat gaat u leren in deze training?
Een slechte gezondheid (lichamelijk en/of geestelijk) kan een gevolg zijn van persoonlijke kenmerken die tot de privésfeer behoren en waarbij het aan de medewerker zelf is om de verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen inzetbaarheid, voor de kwaliteit van het eigen functioneren. In deze microtraining worden de impact en gevolgen van keuzes uitgelegd. Door deze kennis wordt  je bewuster van de mogelijkheden die ervoor zorgen dat je leven meer in balans komt

Wat kunt u nadat deze training is afgerond?
Je bent in staat je eigen omgeving en welzijn te beïnvloeden door de onderbouwde keuzes die je kunt maken na het volgen van deze training. Dit kan omdat jij je door bewust bent van de invloeden van alle factoren op jouw lichaam en geest en het effect daarvan op je op korte en lange termijn. Je ervaart meer motivatie en zelfvertrouwen dat een verbeterende levenskwaliteit en gezondheid biedt.