fbpx
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor veel mensen is presenteren iets waar ze erg tegenop zien. Want hoe vertel je nu eigenlijk je verhaal en maak je daar een pakkende presentatie van? En hoe ga je om met de spanning die vrijwel iedereen voelt bij het geven van een presentatie?

Opdrachten verwerven begint met duidelijk maken aan jouw opdrachtgever wat de toegevoegde waarde van jouw product of dienst is. Daarnaast is vertrouwen in jou als persoon een vereiste. Daarom zijn persoonlijke, zakelijke presentaties noodzakelijk in het verkoopproces. Voor veel mensen iets waar ze erg tegenop zien. Want hoe vertel je nu eigenlijk je verhaal? Hoe maak je daar een pakkende presentatie van? En hoe ga je om met de spanning die vrijwel iedereen voelt bij het geven van een presentatie?

Voor wie is deze training?

De training Succesvol Presenteren is bestemd voor ondernemers en salesmedewerkers die een podium willen pakken voor het effectief presenteren van hun diensten en producten.

Wat gaat u leren in deze training?

In de training Succesvol Presenteren leer je hoe je je over jouw eigen onzekerheden kan zetten en een publiek overtuigt van jouw toegevoegde waarde.
Dit doen wij aan de hand van de volgende punten:

  • Je leert jouw onderscheidend vermogen te verwoorden: wat is jouw verhaal?
  • Je weet hoe je een presentatie/ pitch gestructureerd opbouwt en hoe je (audiovisuele) middelen en vaardigheden inzet om de boodschap kort en krachtig over te brengen.
  • Je gaat presenteren/ pitchen leuk vinden omdat je beter omgaat met spanning door het verbeteren van houding en non-verbaal gedrag.

Wat kunt u nadat deze training is afgerond?

Na afloop van de training Succesvol Presenteren ben je in staat om:

  • Een salespitch op te stellen die past bij jou als persoon en bij jouw klant
  • Een salespitch aan jouw publiek te presenteren op een krachtige manier
  • De juiste middelen te kiezen om jouw presentatie te ondersteunen
  • Anderen te betrekken in jouw verhaal
  • Jouw presentatie betekenisvol af te sluiten